Thuis in Verbinding

Samen verbinden

Welkom bij 4CUnity, waar het draait om écht verbinden. Verbinden met jezelf en/of verbinden met je levenspartner of met je collega's. Samen met mij onderzoek je in coachingssessies wat er onder de waterlijn gebeurt. We kijken naar het topje van de ijsberg, naar gedrag. Maar vooral wat daaronder zit aan angsten en behoeften. Die mogen er zijn. Als we dat weten en durven uitspreken, maken we echt contact. Met onszelf en onze partner. Ik help je. In een veilige 'huiskamer' sfeer.

Als communicatieadviseur en trainer in interculturele bewustwording wil ik groepen verbinden. Tijdens opleidingen en cursussen kwam ik er achter dat ik ook het werken met stellen en individuen boeiend vind. Om de verbinding met jezelf en/of de ander te verdiepen. Om je eigen basis en de gezamenlijke intieme basis sterk te maken. De basis van waaruit je in het leven vertrekt en waarnaar je terug kan keren. De basis voor jezelf en voor je kinderen.

Mijn uitgangspunt is, als stellen een plattegrond over de werking van de liefde en relaties hebben, ze na een tijd, in veel gevallen, zelf hun problemen kunnen oplossen en hun interacties kunnen verbeteren. Dit geldt ook voor individuen. Met een plattegrond begrijp je beter wat je doet, wat je tegenhoudt en hoe je eigen wensen kunt realiseren.

Naast interculturele bewustwordingstrainingen, EFT relatiecoaching en individuele coaching, geef ik lezingen over de waarde van echt verbinden. De sessies worden in het Nederlands of Engels gegeven.

Marjoleine van Sinderen

Welkom

"Samen tot de kern komen en verbinden."

Contactinformatie

4CUnityMarjoleine van Sinderen
Marjoleine van Sinderen
Hofstad 6
5298 AP Liempde
06 3020 9326
marjoleine@4cunity.nl